win8upgradeoffer

Odată cu fiecare versiune Windows, Microsoft, cu ajutorul partenerilor OEM, a avut oferte avantajoase pentru consumerii care au dorit să facă upgrade la noul sistem de operare. Este absolut normal, iar Windows 8 nu va fi o excepție.

Pentru prima oară asemenea intenții vizavi de Windows 8 au ieșit la suprafață, după cum scrie news.cnet.com. Potrivit surselor citate de Mary-Jo Foley, consumerii care cumpără un PC cu Windows 7 versiunea Home Basic sau una superioară vor putea face upgrade la Windows 8 Pro după lansarea produsului final.

Articolul mai spune că programul ar urma să demareze în preajma datei de 2 iunie. În aceeași perioadă este așteptat și Windows 8 Release Preview, după cum a anunțat Steven Sinofsky.

Update-ul la Windows 8 Pro nu va fi gratuit. Microsoft va încasa o taxă de upgrade sub 100 de dolari, probabil în funcție de versiunea de la care utilizatorul pornește upgrade-ul.

Până acum nu se cunosc cifrele exacte și este de așteptat ca acest program să fie valabil până ăn ianuarie 2013.

Această ofertă pare a fi menită să ajute producătorii hardware la vânzările din sezonul dinaintea începerii școlii, chiar dacă Windows 8 se lansează ulterior.

Microsoft nu a comentat informația.

Back To Top
Search