Update Automat De La Windows 8 La Windows 8.1

Ieri, 1 iulie, Microsoft a publicat un update pentru Windows RT care permite utilizatorilor să treacă automat de la Windows RT la Windows RT 8.1.

Anterior trecerea (gratuită) la Windows 8.1 RT se făcea prin Windows Store. Pentru a evita problemele cu care utilizatorii s-au mai confruntat, Microsoft a decis să înlesnească trecerea la această versiune prin Windows Update.
 
Update-ul de ieri pentru Windows RT, furnizat prin Windows Update ar putea anticipa posibila lansare a unui update asemănător pentru PC-urile Intel (x86 sau x64) pentru trecerea automată de la Windows 8 la Windows 8.1.
Potrivit unui purtător de cuvînt Microsoft, acesta este un program-pilot prin care compania testează înlesnirea trecerii la versiuni Windows superioare. Persoana, citată de ZDNet, mai spune:

La fel cum se trece acum de la Windows 8.1 la Windows 8.1 Update, programul-pilot va face automat pentru utilizatorii Windows 8 și Windows RT trecerea gratuită la Windows 8.1 Update și Windows 8.1 RT Update pe anumite piețe.

Upgrade la Windows 8.1 via Windows Store
Vă reamintesc, anul trecut Microsoft a oferit utilizatorilor Windows 8 upgrade-ul la Windows 8.1 prin Windows Store. Pentru foarte mulți utilizatori au existat atunci probleme: fie că update-ul nu era disponibil în Magazinul Windows, fie nu se putea instala. De aceea, când a lansat Windows 8.1 Update, Microsoft a folosit Windows Update.
Echipa de produs Windows încearcă să treacă la un program în care update-urile importante ale sistemului de operare să fie făcute mai des (probabil de 3 ori pe an). Mai exact, în prezent Microsoft încearcă să aducă utilizatorii Windows 7 la Windows 7 Service Pack 1, iar pe cei care folosesc Windows 8.0 sau Windows 8.1 la Windows 8.1 Update, pentru a concentra și simplifica procesul de actualizare a versiunilor instalate de clienți.
Tot în acest sens, Microsoft a mai luat recent decizia de a opri furnizarea de patch-uri utilizatorilor Windows 8.1, ”împingând” practic utilizatorii spre Windows 8.1 Update.
Ca întotdeauna aici la wfl.ro, recomand să faceți actualizarea la cea mai recentă versiune și la cel mai recent Update Windows. Dacă sunt probleme aștept întrebări la comentarii.

via ZDNET
Back To Top
Search