Dell-renunta-la-RT11

Dacă în toamna anului trecut cinci companii au avut în ofertă tablete sau PC-uri cu Windows RT, acum singurul producător de hardware pentru acest sistem de operare a rămas Microsoft. Dell a anunțat săptămâna aceasta că a oprit vânzările Dell XPS10, singurul produs propriu cu Windows RT.

Magazinul online al celor de la Dell afișează modelul ca indisponibilși oferă ca alternativă tableta Latitude 10, bazată pe Windows 8. În urmă cu câteva luni, Neil Hand, șeful diviziei tablete și PC-uri high-end de la Dell declara că se va continua cu introducerea de noi device-uri pentru Windows RT, dar asemenea produse Dell nu au mai apărut.
Vă reamintesc de anunțul Asus, care a renunțat la Windows RT din cauza vânzărilor slabe. De asemenea Lenovo a oprit vânzarea unicului pordus propriu bazat pe RT, iar șeful compartimentului australian de marketing al acestei companii a anunțat că nu mai este nevoie de device-uri cu RT pentru că noile procesoare Intel au sporuri de performanță și sunt eficiente energetic.
Astfel, Microsoft, care tocmai a anunțat a doua generație de device-uri Surface rămâne singurul producător de echipamente Windows RT și includ aici și tableta Nokia despre care am mai scris că ar putea fi lansată pe 22 octombrie.

Back To Top
Search