Microsoft-Account11

Microsoft consideră că brandul Windows Live produce confuzie printre utilizatori și că ar fi potrivit ca acest lucru să se schimbe.
experience_hub
Odată cu Windows 8, Microsoft vrea să simplifice lucrurile și să elimine brandul “Windows Live” și partea de nume Windows Live din numele suitei pentru desktop “Windows Live Essentials” (Photo Gallery, Movie Maker, Messenger, Writer, Family Safety și Live Mesh), care vor avea nume simple. Aplicațiile vor fi numite: Calendar, People, Photos, Messaging și SkyDrive. În timp ce Hotmail.com (adică live.com) va continua să folosească Hotmail pentru soluția webmail de la Microsoft, numele “Windows Live Mail” va fi eliminat în favoarea numelui de aplicație Mail.
Împreună cu această operație de rebranding, numele “Windows Live ID”, care este folosit pentru autentificarea utilizatorilor în serviciile Live și în programele de sincronizare de fișiere între dispozitive (de exemplu între PC și Windows Phone) se va schimba și el și va deveni “Microsoft account”. El va servi, printre altele,  la autentificarea pe PC, tablete, telefoane mobile, în Hotmail, SkyDrive și Messenger.
gates_windows_live
Tabelul de mai jos detaliază schimbările de nume care vor avea loc în perioada următoare:
new-windows-8-software-services
Chiar dacă denumirile s-au schimbat, serviciile vor funcționa momentan exact cum au făcut-o și până acum. Toate conturile Microsoft vor avea un spațiu de stocare cloud SkyDrive asociat, vor permite achiziționarea de aplicații din  Windows 8 Store, Zune și Xbox Live market. De asemenea va oferi sincronizarea fișierelor și a setărilor Windows 8 între dispozitive de încredere.

Back To Top
Search