2015-07-13_172946

Compania a început pregătirile finale pentru lansarea build-ului RTM spre Windows Insiders din toată lumea.

În acest sens, aseară Microsoft a retras imaginile ISO de pe site-ul Windows Insider și nu mai permite deocamdată nici actualizarea build-urilor mai vechi la cel mai recent prin Windows Update. Totodată nici cheile de produs pentru Windows 10 Home sau Windows 10 Pro Insider Preview nu mai permit momentan noi activări.
Aceasta înseamnă de fapt că Microsoft își pregătește infrastructura pentru lansarea cu succes a build-ului Windows 10 RTM către Windows Insiders și că a luat aceste măsuri pentru a se asigura că nu există probleme suplimentare.
Gabe Aul a dat mai multe detalii în acest sens pe Blogging Windows:

În mod specific, aceasta înseamnă că, în următoarele 24 de ore build-urile 10162 și 10166 nu vor mai fi oferite pe Windows Update, și orice build pe care vă aflați va apărea drept „la zi” dacă verificați pentru noi actualizări. Imaginile ISO pentru build-ul 10162 vor fi retrase de pe http://insider.windows.com iar cheile pentru versiunile de încercare nu vor mai activa build-urile.

Build-urile și imaginile ISO vor fi disponibile din nou pentru participanții la programul Windows Insider după lansarea Windows 10. Pentru moment compania încurajează insiderii ca la momentul acestei lansări să folosească Windows Update și să semnaleze către Microsoft orice nereguli întâlnite în acest proces. De altfel acesta este și motivul pentru care Windows 10 merge mai întâi către participanții la programul Windows Insider: testarea modului de livrare a build-ului RTM înainte de distribuirea acestuia pe scară largă către utilizatorii care și-au rezervat upgrade-ul gratuit.

Back To Top
Search