Joi, 30 septembrie, soluția gratuită de securitate Microsoft Security Essentials a împlinit un an de la lansare, perioadă în care a ajuns la peste 30 de milioane de utilzatori în 74 de țări ale lumii.

Statisticile Microsoft arată că MSE a contribuit la detectarea a peste 400 de milioane de amenințări informatice pe sistemele utilizatorilor, dintre care a și eliminat cca. 366 de milioane de asemenea probleme sau situații potențial periculoase.

wfl.ro recomandă folosirea acestei aplicații antivirus ca alternativă sigură și eficientă a piratării unei aplicații consacrate, în situația în care nu aveți bani pentru licența unui produs comercial specializat.

Pe blogul Windows Team sunt prezentate câteva date istorice și statistice cu privire la impactul MSE asupra ecosistemului Windows, printre care cea mai interesantă informație este aceea privind cele două certificări obținute de acest produs din partea International Computer Security Association Labs (ICSA) și West Coast Labs, organizații independente de prestigiu, pe lângă cel mai recent Award VB100 și o certificare de la AV-Test.

Așa cum am mai anunțat, de luna aceasta, Microsoft Security Essentials se poate folosi fără teamă gratuit și la firmele cu cel mult 10 PC-uri.

Pentru a afla mai multe despre acest produs, și pentru a descărca versiunea sa în limba română, poți accesa acest site.

Back To Top
Search