Microsoft a actualizat utilitarul gratuit „Microsoft Security Essentials” (MSE) la versiunea 4.0.1526.0. Microsoft Security Essentials oferă protecție în timp real împotriva virușilor, spyware-ului și malware-ului.

MSE este un utilitar gratuit care poate fi folosit cu Windows XP, Vista și Windows 7,  32 sau 64-bit. Este obligatoriu însă să ai Windows original pentru a putea instala Security Essentials.

[stextbox id=”info” mode=”css” direction=”ltr” shadow=”false” big=”true”]Update: Ce aduce nou această versiune ?

Acest update pentru Microsoft Security Essentials este parte a ciclului standard de actualizări. Acest update conține îmbunătățiri aduse produsului pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului. Am îmbunătățit funcția MSE de remediere automată, care va pune automat în carantină fișierele infectate de mare risc, fără a mai întrerupe utilizatorul. Mai sunt mici modificări la setup și în alte câteva zone. [/stextbox][stextbox id=”download” caption=”Descarcă de pe pagina Microsoft” collapsing=”false” collapsed=”false” mode=”js” direction=”ltr” shadow=”false” bwidth=”1″ bcolor=”31312a” bgcolor=”cceefe”]Descarcă Microsoft Security Essentials (MSE) de pe site-ul Microsoft[/stextbox] [stextbox id=”download” caption=”Link-uri de descărcare directă” collapsing=”false” collapsed=”false” mode=”js” direction=”ltr” shadow=”false” bwidth=”1″ bcolor=”31312a” bgcolor=”cceefe”]

Iată și link-uri de descărcare directă pentru engleză, maghiară și română:

English

Magyar

Română

[/stextbox]
Back To Top
Search