Așa cum rezultă din raportul anual Microsoft pentru US Security and Exchange Commission, compania a admis indirect că primele tablete Surface vor fi livrate în 26 octombrie, odată cu lansarea Windows 8.

”Următoarea versiune a sistemului nostru de operare, Windows 8, va fi disponibilă pentru public la 26 octombrie 2012” – se arată în document. ”Tot atunci, vom începe vânzarile Surface, o serie de dispozitive hardware proiectate și produse de Microsoft”

Este de așteptat să fie vorba despre versiunea ARM pentru Windows RT. Versiunea Intel-based ar urma să apară 3 luni mai târziu, după cum Microsoft a mai anunțat, de altfel.

”Prețurile recomandate pentru retaileri vor sosi undeva mai aproape de data lansării concrete și este de așteptat ca ele să fie competitive cu cele ale altor tablete ARM sau ale Ultrabook-urilor Intel.” a mai arătat Microsoft într-un comunicat recent.

Prețurile la ultrabooks sunt în preajma valorii de 1000 USD, iar cele ale tabletelor în zona 500 – 800 USD. Cu toate acestea, recent, reprezentanții Intel au lăsat să se înțeleagă că se așteaptă ca prețurile ultrabook-urilor cu Windows 8 să se situeze aproape de 700 USD.
via cnet.com

Back To Top
Search