Surse din Microsoft, citate de WPCentral spun că echipa de bază (Core team) Windows Phone  a terminat lucrul la versiunea 8.1 a produsului.

Aceasta nu înseamnă însă că Windows Phone 8.1 este RTM (Release to Manufacturers), pentru că o altă echipă Windows Phone, Consumer Experience (​CXE) mai are de lucru cu finisaje pentru anumite bug-uri.
Finisajele ar mai putea dura câteva săptămâni (2-3), după care noul sistem de operare va merge la producătorii de terminale pentru instalarea pe device-uri noi.
Dacă ați așteptat ca preview-ul pentru developeri al Windows Phone 8.1 să apară pe 2 aprilie avem vești proaste. Potrivit WPCentral, demararea programului Windows Phone Developer pentru Windows Phone 8.1 a fost amânată pentru o dată ulterioară conferinței BUILD.


Prin Windows Phone Developer Program Microsoft oferă developerilor acces  în avans la cele mai noi versiuni Windows Phone. Anul trecut, de exemplu, entuziaștii Windows Phone au avut acces la Windows Phone 8 GDR3 cu 4 luni înainte de lansarea pentru public a acestui update.

Back To Top
Search