O veste fantastică pentru utilizatorii de servicii Microsoft de la noi este proaspătul acord încheiat la MWC de Microsoft cu Deutsche Telekom. Este vorba despre un parteneriat între Microsoft și Telekom care va ajunge și în România.

Consumerii din Europa, și probabil în mod implicit și cei din România vor beneficia astfel de servicii aduse de parteneriatul strategic pe care Microsoft și Deutsche Telekom l-au semnat la Barcelona. Astfel, Telekom va promova serviciile cloud și device-urile de la Microsoft în 12 țări din Europa, atât pentru consumerii casnici, cât și pentru companii.
Parteneriatul va aduce promovarea de către Telekom în Europa a unor servicii cum ar fi OneDrive, Office 365 dar și a telefoanelor Lumia iar serviciile și device-urile oferite vor diferi de la țară la țară.
Mai mult, Telekom va fi furnizor de telefonie mobilă partener pentru lansarea de device-uri Windows 10, atunci când acestea vor fi lansate în a doua parte a anului 2015.
Telefoanele Lumia 640 vor fi disponibile prin Telekom în țările în care operează, cum ar fi Austria, Croația, Cehia, Germania, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Slovacia și Ungaria.
Potrivit acesluiași acord, cele două companii vor acorda suport extins dezvoltatorilor de aplicaţii, iar reprezentanţii Telekom vor fi instruiţi mai bine pentru prezentarea produselor şi serviciilor Microsoft. 

Back To Top
Search