Screenshot_0211

Informațiile despre următoarea generație a tabletelor Surface Pro încep să apară pe Internet. Săptămâna aceasta Neowin a publicat un articol care conține unele informații care au fost confirmate ulterior și de Paul Thurrott. Tableta se va numi Surface Pro 2.

Potrivit surselor citate de Neowin, Surface 2 va veni cu un procesor Intel Core i5 din generația Haswell. Upgrade-ul la procesorul Hasswell va crește autonomia de la 5 ore pentru Surface Pro curent la 7 ore pentru Surface Pro 2.
Memoria RAM va fi dublată la 8 GB. este posibil să vedem versiuni Surface Pro 2 cu 4 și cu 8 GB RAM.
Nu vor exista modificări ale aspectului (form factor), dar Microsoft a făcut unele modificări la kickstand (suportul rabatabil din spate), dar acestea nu sunt cunoscute. Este posibil să fie vorba despre o poziție suplimentară, care va oferi un unghi adițional.
Microsoft va oferi și Surface RT 2, dar se va numi Surface 2.
Este de asemenea de așteptat o nouă tastatură (Surface Power), care ar îngloba o baterie care ar putea crește autonomia Surface 2 la peste 10 ore.
Momentan nu sunt informații despre prețuri, dar este de așteptat ca prețurile să rămână în aceeași zonă cu cele pentru Surface Pro actual (de la 899 dolari pentru modelul entry-level)

Back To Top
Search