Wpid-bcma_dlcmaal4bk_r1_c111

Am mai scris recent despre Lumia Moneypenny, despre care între timp am mai aflat că va fi un telefon dual-SIM. Iată că astăzi au apărut și mai multe detalii despre device-urile cu nume de cod Moneypenny.

Acestea s-ar putea să nu mai aibă branding Nokia, având în vedere că tranzacția pentru achiziționarea Nokia de către Microsoft este practic finalizată.

Aparent, informațiile provin de la același binecunoscut @Evleaks, însă nu direct pe contul Twitter al acestuia ci preluate de @Nawzil18.

Lumia 630 ar urma să fie un device 3G dual-SIM, iar Lumia 635 are un singur SIM dar este 4G LTE. Un alt amănunt interesant: device-urile confirmă zvonurile privind eliminarea butoanelor fizice în favoarea celor virtuale. Eliminarea butoanelor fizice are ca principal scop reducerea costurilor hardware pentru producătorii de telefoane.

 

Aparent, aceste device-uri par să facă parte dintr-o gamă entry-level, cu prețuri accesibile. De altfel, rezoluția screenshot-urilor (480 pe 854 pixeli) vine să întărească această afirmație.

Momentan informațiile nu sunt confirmate, dar este de așteptat o confirmare la Mobile World Congress 2014, care va avea loc la Barcelona între 24 și 27 februarie anul viitor.

via WinBeta

Back To Top
Search