Patch-Tuesday11

La trei săptămâni de la lansarea Windows 8.1 Preview și la două săptămâni de la primele update-uri pentu această versiune, Microsoft tocmai a publicat un nou set de cinci actualizări, dintre care una este calificată ca importantă iar alte trei ca recomandate.

Iată ce include setul de ieri:
Single sign-on (SSO) nu funcționează pentru conexiunile VPN care folosesc autentificarea cu certificate în Windows 8.1 Preview
Să spunem că o firmă trebuie să folosească certificate de utilizator pentru autentificarea la conectarea VPN. Credențialele utilizatorului nu erau memorate după prima autentificare și erau cerute din nou ulterior pe sistemele cu Windows 8.1 Preview.
Update-uri oferite repetat pentru device-uri care nu există pe sistemele cu Windows 8.1 Preview sau Windows RT 8.1 Preview
Un update pentru Windows 8.1 Preview și Windows RT 8.1 Preview care rezolvă o problemă privind oferirea unui update pentru un device inexistent pe un sistem.
ListView nu se derulează fin în Windows 8.1 Preview
Un update pentru Windows 8.1 Preview care rezolvă o problemă cu derularea listelor, soluție cerută de mulți utilizatori.
Update care îmbunătățește experiența de căutare pe SkyDrive în Windows 8.1 Preview
Un update pentru Windows 8.1 Preview. Acest update crește calitatea experienței de căutare la lucrul cu Microsoft SkyDrive.
Actualizare privind compatibilitatea programelor cu Windows RT 8.1 Preview și Windows 8.1 Preview: iunie 2013.

Aplicații și device-uri incluse în acest update

Nume aplicație Versiune Rezultat după instalare update
AutoCAD 2013 Rezolvare probleme de compatibilitate.
Dr.Web Security Space Pro 7.0, 8.0 Previne migrarea aplicației la Windows 8.1 Preview, îi blochează instalarea și oferă un link cu detalii despre problemele produsului.
Nero InCD 6.6.5.100, 15.* Avertizează utilizatorul privind probleme de compatibilitate și oferă un link cu detalii despre problemele produsului.
Telenor Avertizează utilizatorul privind probleme de compatibilitate și oferă un link cu detalii despre problemele produsului.
Naver Vaccine 1.1.0.150 Blochează instalarea
eScan Internet Security Suite for Home Users 10 Blochează instalarea
TuneUp Utilities 2013 13.0.2020.14 Avertizează utilizatorul privind probleme de compatibilitate și oferă un link cu detalii despre problemele produsului.
Parallels Desktop 4.* Previne migrarea aplicației la Windows 8.1 Preview, îi blochează instalarea și oferă un link cu detalii despre problemele produsului.
McAfee Anti-Theft Previne crash-urile aplicației.
AVG PC TuneUp 12.0.4000.108 Avertizează utilizatorul privind probleme de compatibilitate și oferă un link cu detalii despre problemele produsului
Norton security products Activează funcționalitatea produsului.
Quake 4 Se rezolvă problemele privind rezoluția.
Serious Sam Se rezolvă problemele privind rezoluția.
AVG Internet Security 2013 Not available Blochează instalarea
Back To Top
Search