Lumia11

Potrivit AdDuplex, Nokia deține peste 90 de procente din cota de piață globală Windows Phone. Creșterea pe noiembrie a fost de 0,8%, dar este de așteptat ca ea să continue cu pași mai mari după lansarea altor device-uri  Lumia, dar și după lansarea Lumia 1520 și Lumia 1320.Cifrele AdDuplex mai arată că peste 3 sferturi dintre device-urile Windows Phone din întreaga lume rulează Windows Phone 8, cu o creștere a cotei de piață cu 5% față de octombrie. Informațiile au fost prezentate ca teasing  pe Twitter, pe contul lui Alan Mendelevich (@ailon), fondatorul AdDuplex :
AdDuplex stats teasing
AdDuplex este cea mai mare rețea de interpromovare pentru aplicații Windows Phone și Windows 8, care permite dezvoltatorilor de aplicații să-și promoveze produsele gratuit prin ajutorare reciprocă. Aplicațiile participante includ AdDuplex AdControl, care permite schimbul reciproc de publicitate și care permite colectarea de date privind device-urile pe care aceasta se afișeză.
AdDuplex a fost înființată în ianuarie 2011 în Vilnius, Lituania, iar în octombrie 2013 peste 4000 de aplicații Windows Phone și Windows 8 utilizează AdDuplex pentru a-și face publicitate.

Back To Top
Search