SkyDrive11

Săptămâna aceasta vom vedea o serie de schimbări pentru SkyDrive, soluția de stocare cloud de la Microsoft.
Chiar dacă serviciul are suport pentru imagini de înaltă rezoluție, inclusiv pentru fișiere RAW, SkyDrive începe abia acum să măsoare nivelul DPI de pe un device pentru a afișa imaginile și miniaturile la rezoluții mai mari acolo unde este cazul. Supotul pentru DPI ridicat nu este prezent în toate browserele, dar experiența se va îmbunătăți în timp.
Microsoft a adăugat și suport pentru GIF-uri animate în SkyDrive. GIF-urile stocate până acum nu erau animate la vizualizare și nici atuncă când erau partajate de pe SkyDrive. Acest lucru s-a schimbat, iar Microsoft lucrează și la îmbunătățiri privind modalitățile de partajare a documentelor și folderelor stocate pe SkyDrive. Acum utilizatorul poate select mai multe imagini sau documente și le poate partaja în grup, în loc să le partajeze individual sau cu tot folderul.
O modalitate de afișare/vizualizare actualizată permite acum vizualizarea fișierelor partajate anterior, cu informații despre persoanele/site-urile cu/pe care au fost partajate.
Alte îmbunătățiri: posibilitatea de a roti imaginile în viewer-ul SkyDrive, posibilitatea de partajare a imaginilor și documentelor fără a mai fi necesar ca persoanele invitate să se autentifice pentru a le edita. Aceasta este o schimbare similară cu alta, introdusă recent și pentru Office Web Apps.
La final, candy ! Pentru power useri și developeri, SkyDrive suportă acum editarea online pentru JavaScript, CSS, HTML, și alte tipuri de fișiere care conțin cod. Se oferă syntax highlighting, căutare și auto-completare.

Back To Top
Search