La evenimentul din 6 octombrie, a fost lansată cea de-a doua versiune a wearable-ului Microsoft Band, brățara inteligentă cu senzori de la Microsoft.

Microsoft Band 2 - Design CurbatBrățara are un design remarcabil, cu margini curbate și accente metalice și aduce câteva noutăți care vă vor interesa cu siguranță.
Microsoft Band 2 HeroAstfel, carcasa metalică este rotunjită și închide complet partea din spate a device-ului, care vine cu un display complet reproiectat pentru a fi mai sensibil la atingere și pentru a se încadra perfect în design. Și afișajul în sine este curbat și este protejat de un geam dur Corning Gorilla Glass 3.
Microsoft Band 2 vine cu senzori GPS, ultraviolete, monitorizare somn, tracking pentru calorii, seturi de exerciții, notificări inteligente și – la cererea utilizatorilor – un barometru, pentru detectarea diferențelor de altitudine.
Microsoft Band 2 CortanaNu lipsește integrarea Cortana, fiind oferită posibilitatea de a se reprograma întâlnirile la care utilizatorul întârzie dintr-un motiv sau altul.
A doua versiune Microsoft Band vine și cu parteneriate noi, cum ar fi cel cu compania de transport Uber.
Microsoft Band 2 - pret
Microsoft Band va fi disponibil din 30 octombrie și va costa 249 de dolari.

Back To Top
Search