Office-Universal-Apps-first-look

Dacă vă mai aduceți aminte, la evenimentul Windows 10 din 21 ianuarie, Microsoft a prezentat pe scurt aplicațiile universale touch Excel și PowerPoint pentru Windows 10 în demo-uri pe PC-uri și pe telefoane cu Windows 10.

La scurt timp după ce a fost lansat public build-ul 9926 al Windows Technical Preview, a apărut o versiune nouă a aplicației universale OneNote touch, iar ieri Microsoft a publicat și versiunile universal app ale Word, Excel și PowerPoint.
Vestea a venit de la managerul general pentru Office Product management, Julia White, pe blogul Office.
Pentru a instala aplicațiile, care sunt disponibile doar pe Windows 10 build 9926, accesați Windows Store beta (tile-ul gri din meniul Start) și căutați Word Preview, Excel Preview sau PowerPoint Preview:
Office-Universal-Apps-Preview-02-2015-1
Iată cum arată un document Word deschis spre editare în Word Universal App:
Office-Universal-Apps-Preview-02-2015-24
Iată interfața Excel:
Office-Universal-Apps-Preview-02-2015-35
Iat-o și pe cea PowerPoint:
Office-Universal-Apps-Preview-02-2015-36
Pentru conformitate, iată și interfața OneNote Preview:
Office-Universal-Apps-Preview-02-2015-37
Voi reveni cu detalii în zilele următoare, pe măsură ce voi testa aceste aplciații deosebit de interesante, pe care le-am așteptat cu nerăbdare atâta timp. Deși am privilegiul de a le testa pe Surface Pro 3, tare mult mi-aș fi dorit să o pot face și pe Surface RT. Din păcate Surface RT nu are o versiune Technical Preview, așa că, deocamdată cel puțin, acest lucru nu va fi posibil.

Back To Top
Search