Zvonurile de acum câteva zile potrivit cărora Microsoft lucrează deja la finalizarea versiunii pentru Windows RT a Microsoft Office 2013 Home & Student s-au confirmat. Compania a tocmai a anunțat că a finalizat produsul înainte de termen.
Blogul Oficial Office anunță că versiunea finală a Office Home & Student 2013 RT este într-adevăr gata de descărcare pentru cei care dețin device-uri pe care rulează  Windows RT, gen tableta Surface. Microsoft mai arată:

Clienții care cumpără un device Windows RT vor primi automat versiunea finală a Office Home & Student 2013 RT, la câteva zile de la prima utilizare a dispozitivului cumpărat (este obligatorie o conexiune Wi-Fi pentru download). Alternativ, aceștia pot descărca versinea finală imediat via Windows Update.

Suita Office de pe Windows RT conține Word, Excel, PowerPoint și OneNote. Ea va fi prezentă pe toate produsele Windows RT, inclusiv tabletele Surface, Asus Vivo Tab RT și Dell XPS 10.
Microsoft a mai arătat că potrivit unui studiu recent realizat de Morgan Stanley Research, ” … 61 la sută dintre potențialii cumpărători de tablete consideră Microsoft Office cea mai importantă caracteristică software atunci când evaluează achiziționarea unei tablete.”

Back To Top
Search