Microsoft a anunțat public noul Office 365 pe 16 iulie 2012. Noul serviciu cloud funcționează perfect cu touch, stylus, mouse sau tastatură pe device-uri noi, de la PC-uri până la tablete. Vă propunem în cele ce urmează o privire asupra subscripțiilor, care aduc multe avantaje pentru utilizatorii casnici, pentru persoanele care dețin mai multe dispozitive, dar și pentru afacerile mici.

Cu o singură subscripție, Office poate fi utilizat pe o gamă largă de device-uri – de la PC-uri, tablete până la Mac-uri. Documentele sunt ușor de accesat de oriunde, iar experiența Office poate fi ușor personalizată. Actualizările sunt făcute mai mult pe serverele care furnizează serviciile, ceea ce înseamnă reducerea semnificativă a downtime-ului pentru utilizatori, care nu trebuie – de cele mai multe ori – să intervină pe device-urile proprii. Un alt avantaj adus de noul Office 365 este includerea de minute pentru apeluri Skype și spațiu de stocare pe SkyDrive. În viitor asemenea caracteristici se vor adăuga serviciilor curente, ceea ce le va crește utilitatea și valoarea, făcându-le mai ușor de folosit.

Haideți să vedem ce oferă o subscripție Office 365 și cum o vom putea obține.

Office 365 Home Premium

O singură subscripție la Office 365 Home Premium acoperă nevoile unei întregi familii. Dacă avem de exemplu un laptop, un PC și o tabletă plus două telefoane mobile (maxim 5 dispozitive pentru o subscripție), fiecare utilizator se poate autentifica în contul Microsoft propriu, își poate accesa propriile documente și poate folosi propriile setări cu aceeași subscripție :

 • Toate aplicațiile Office: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access și Publisher.*
 • Office este astfel disponibil pe până la 5 PC-uri sau Mac-uri partajate de toți membrii unei familii. Abonații pot schimba oricând dispozitivele pe care folosesc Office, cu alte cuvinte subscripția este independentă de hardware și aplicațiile Office complet funcționale sunt disponibile pentru utilizare temporară pe orice PC.
 • Aproape de 3 ori mai mult spațiu de stocare în cloud pe SkyDrive față de contul standard de 7 GB.
 • 60 de minute de apeluri internaționale SkypeTM pe lună, pentru a ține legătura cu familia de oriunde. **
 • Licențe premium întotdeauna la zi, cu cele mai noi caracteristici și servicii, actualizate regulat. Cu noul Office (susține Microsoft) noi funcționalități se vor adăuga în fiecare an.

Office 365 Home Premium, o singură subscripție pentru maxim 5 utilizatori va fi disponibilă atât ca pachet fizic cât și online, în magazine de pe  227 de piețe din întreaga lume pentru $8.33 lunar (99.99 $ factură anuală).  Un trial de 30 de zile este disponibil online în orice moment. 

 

Office 365 Small Business Premium

Pe lângă Office 365 Small Business, noul Office 365 Small Business Premium este disponibil pentru organizații cu 1-10 la 10 angajați, fiecare utilizator beneficiind de următoarele:

 • Toate aplicațiile Office : Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access și Publisher plus Lync.*
 • Posibilitatea de a utiliza Office pe 5 PC-uri sau Mac-uri pentru fiecare utilizator. Utilizatorii au de asemenea flexibilitatea de a schimba oricând device-urile pe care le folosesc (rămânând însă la maxim 5 în final) și aplicațiile Office complet funcționale sunt disponibile pentru utilizare temporară pe orice PC.
 • Un cont Outlook de 25 GB, calendar partajat, gestionar de contacte, organizator-programator (scheduler) și instrumente pentru liste de sarcini plus 10 GB spațiu de stocare cloud profesional pentru organizație plus 500 MB per utilizator.
 • Posibilitatea de a găzdui întâlniri online cu audio și video folosind partajarea de ecran cu un singur click și conferințe video HD (sunt necesare camere video HD)
 • Realizare, contrucție și dezvoltare a unui site web public fără costuri adiționale pentru găzduire.
 • Licențe premium întotdeauna la zi, cu cele mai noi caracteristici și servicii, actualizate regulat. Cu noul Office (susține Microsoft) noi funcționalități se vor adăuga în fiecare an.
 • Nu este necesară expertiza IT. Instalare și configurare simple, pentru a se începe lucrul rapid și pentru a se personaliza serviciile cu ușurință.

Subscripția Office 365 Small Business Premiumva fi disponibilă atât ca pachet fizic cât și online, inclusiv prin reselleri din zona small business în magazine de pe  86 de piețe din întreaga lume pentru $12.50 per utilizator lunar (probabil înRomânia 12,50 EUR) (149.99 $ factură anuală).  Un trial de 30 de zile este disponibil online.

Alte oferte

Persoanele care au nevoie de Office pe un singur dispozitiv pot cumpăra suitele Office tradiționale.  Aceste versiuni permit salvarea pe SkyDrive în mod implicit și facilitează conectarea la Cloud, dar nu sunt disponibile pentru mai multe dispozitive și nu includ cele mai noi actualizări, care trebuie aplicate clasic, prin pachete de update-uri. Ele nu includ nici spațiu SkyDrive adițional și nici servicii Skype. Prețurile pornesc de la $139.99 pentru Office Home and Student 2013 care include Word, Excel, PowerPoint și OneNote. Office Home and Business 2013 include toate aplicațiile din Home and Student plus Outlook.  Office Professional 2013 include toate aplicațiile din Home and Business plus Access și Publisher.   Adițional, Office Home & Student 2013 RT vine pe toate dispozitivele cu Windows RT și include ediții complet funcționale ale Word, Excel, PowerPoint și OneNote optimizate pentru dispozitive ARM. 

Preturi Office 365

* OneNote, Access și Publisher sunt disponibile doar pe PC.

** Este necesar un cont Skype. Sunt excluse numerele speciale, premium și non-geografice. Apelurile pe mobil sunt disponibile doar pe piețe selecte. Skype este disponibil doar în anumite țări (selecte).

sursa

Back To Top
Search