De curând a apărut pe Youtube un canal nou: Microsoft Office 365.
Echipa din spatele noului canal, Office365Ro, oferă utilizatorilor serviciului Office 365 o serie de video tutoriale începând de la un nivel basic până la un nivel avansat, totul în limba română.
Mai mult decât atât, în afară de canalul de Youtube, puteţi accesa şi pagina Office 365 Tube. Acolo puteţi găsi mai multe informaţii legate de Office 365, studii de caz, etc.

Pentru cei care nu ştiu ce este Office 365, aveţi mai jos o definiţie preluată de pe pagina oficială:

Este transpunerea în cloud a instrumentelor familiare de colaborare și productivitate Microsoft Office. Oricine poate lucra cu ușurință în colaborare cu alte persoane, cu acces de oriunde la poștă electronică, la conferințe Web, documente și calendare. Include securitate și fiabilitate de înaltă clasă susținută de Microsoft. Indiferent dacă sunteți o firmă mică sau o întreprindere multinațională, Office 365 oferă planuri proiectate pentru a îndeplini necesitățile unice ale organizației dvs.

Cei care doresc să afle anumite informaţii legate de o caracteristică a Office 365 sau doresc să afle cum anume se realizează diferite operaţii, pot lăsa un comentariu în care să specifice ce anume doresc să vadă.

Back To Top
Search