Generic Office Image On Wfl.ro

După ce astă-toamnă adăuga opțiunea de conversie PDF pentru Word și PowerPoint pe telefoanele Windows, recent Microsoft a adus aceeași funcționalitate și în Office Lens.

Cum se convertesc imaginile în fișiere PDF folosind Office Lens ?

Procesul de conversie a imaginilor în PDF este foarte apropiat de cel din Word sau PowerPoint. Caracteristica este cu atât mai utilă cu cât acum utilizatorii își pot scana documentele pe hârtie pentru stocarea pe OneDrive, de unde sunt ușor de accesat, indexabile pe toate dispozitivele.
Primul pas este de a fotografia documentul cu telefonul Windows, apăsând Save și selectând opțiunea pentru format PDF. Un fișier PDF este salvat automat pe OneDrive, și devine imediat disponibil de pe orice dispozitiv conectat la același cont Microsoft, la fel cum se întâmplă cu documentele Word și PowerPoint create în Office Lens.
Conversia PDF din Office Lens include un proces OCR (recunoaștere optică a caracterelor), astfel încât utilizatorii vor putea extrage text din imagini. Textul devine indexabil și poate fi căutat, selectat sau copiat, în funcție de caracteristicile prezente în cititorul PDF folosit.

Convertiți simultan în PDF, Word și PowerPoint

Imaginile pot fi convertite simultan în formatele PDF, Word și PowerPoint. Astfel, puteți folosi PDF pentru stocare și vizualizare, iar formatele Word și PowerPoint pentru editare. De asemenea toate imaginile sunt salvate și în OneNote.

 Capturați documente cu camera telefonului, apoi afișați-le și faceți adnotări pe formatul PDF.
Capturați documente cu camera telefonului, apoi afișați-le și faceți adnotări pe formatul PDF.

Funcția de auto-clasificare

Această funcționalitate a fost introdusă pe baza feedback-ului de la utilizatori. Auto-clasificarea este bazată pe funcția de machine learning de la laboratoarele Microsoft Research Advanced Technology din Cairo.
Printre documente, whiteboard-uri, cărți de vizită și imagini – Office Lens curăță imaginile cu cel mai bun algoritm pentru modul selectat. Evident, uneori putem uita să comutăm modul de lucru, mai ales când ne grăbim.
Cu auto-classifier-ul, tot ce avem de făcut este să fotografiem, iar Office Lens ne va propune cele mai bune rezultate. Această funcționalitate Office Lens analizează ce am capturat și comută automat la cel mai potrivit mod de lucru.
 

Office Lens - Modul de salvare poate fi comutat automat.
Modul poate fi comutat automat.
Pentru a activa auto-classifier-ul, apăsați pe More (…) > settings și alegeți On pentru Automatically switch modes.

Back To Top
Search