Windows 8 Customer Preview MWC Invite

Windows 8 Customer Preview MWC invite
Microsoft a distribuit miercuri, 8 februarie invitații pentru lansarea Windows 8 Consumer Preview în 29 februarie, la Mobile World Congress de la Barcelona.
[box type=”blue”]Se pare că este mai mult decât o coincidență, pentru că MWC a fost un eveniment important pentru Windows Phone în ultimii ani. Anul trecut de exemplu, la MWC era anunțat parteneriatul Nokia – Microsoft. Acum, la o conferință unde toată lumea se aștepta ca Microsoft să vorbească despre Windows Phone Tango vom avea de-a face cu o prezentare Windows 8 Consumer Preview.[/box]
Se pare totuși că gigantul din Redmond nu își propune să monopolizeze evenimentul cu această prezentare Windows 8 Customer Preview, care va dura doar două ore. John Yarborough, purtător de cuvânt Microsoft a declarat pentru FoxNews.com :

Nu vrem să monopolizăm tot evenimentul cu sistemul de operare. Microsoft a anunțat în decembrie că va urma un beta public la finele lui februarie, iar Mobile World Congress a venit la fix.

Un material publicat recent de pocketnow.com și realizat pe baza video adresat partenerului Nokia, clip găzduit de Microsoft Senior Vicepresident Joe Belfiore (Windows Phone Division Manager) arată că ideile principale pentru ecosistemul hardware Windows Phone 8 vor fi scalabilitatea și diversitatea. Pe partea software se arată că Windows Phone 8 va avea în comun cu Windows 8 nu doar interfața Metro, ci și componente de bază Windows 8, ceea ce va permite dezvoltatorilor să proiecteze aplicații care vor rula pe toate form factors și versiunile Windows 8 (telefon, tabletă, PC), fiind folosit cam același cod, sau în cea mai mare parte cod comun. Belfiore menționează kernelul, stack-urile de networking, elementele de securitate și cele multimedia în acest sens.
Lansarea Windows 8 Customer Preview la Mobile World Congress alimentează astfel o dată în plus speculațiile privind ”comasarea” Windows Phone 8 cu Windows 8.

Back To Top
Search