Pe lângă tabletele pe care le-am studiat pentru wishlist-ul de Crăciun de anul acesta, am sondat terenul pe GearBest.com și după un mini PC cu Windows 10 la un preț accesibil și așa am dat peste Onda M2, pe care vi-l prezint în continuare.

Acest mini PC este ”însuflețit” de un procesor quad-core Intel Pentium J1900 la 1,99 GHz (max. 2,42, GHz) și grafică Intel HD. Device-ul vine cu 4 GB de memorie RAM și un SSD SATA 3 de 128 GB, pe care avem sistemul de operare Windows 10 și fișierele personale. De regulă, imediat după instalare, Windows 10 nu ocupă mai mult de 15-16 GB pentru versiunea pe 32 de biți și 20 GB pentru cea pe 64 de biți, ceea ce lasă spațiu suficient pentru fișiere sau pentru câteva filme.
Comparație dimensiuni
Dimensiunile acestui mini-PC sunt de 14 x 14 x 3 cm și are o greutate de 520 de grame (fără alimentator).

Conectivitate Onda M2

Onda M2 are conectivitate suficientă pentru diverse utilizări. Astfel, avem la dispoziție porturi USB 3.0, USB 2.0, VGA, HDMI, Ethernet, Wi-Fi și un jack audio de 3.5mm.

Onda M2 vedere din spate
Onda M2 – vedere din spate
Pe partea frontală sunt prezente, de asemenea, două porturi USB:
Onda M2 - vedere frontală
Onda M2 – vedere frontală
Pachetul conține mini PC-ul Onda M2, alimentatorul, un cablu de alimentare, o antenă Wi-Fi și un suport pentru prinderea pe monitor / televizor. Montarea se face foarte simplu:
Onda M2 - montare pe monitor sau pe TV
Onda M2 – montare pe monitor sau pe TV
Personal intenționez să achiziționez în viitorul apropiat două asemenea mini PC-uri, unul pentru televizor și unul pentru lucrul de zi cu zi, înlocuind astfel PC-ul desktop cu acest mini-PC perfect silențios.
Pentru cei interesați, acest mini-PC are un preț promoțional de 184,99 USD care reprezintă o reducere de 61% de la prețul standard de 477.47 USD.
Pentru mai multe detalii și pentru a comanda acest device, vizitați site-ul GearBest chiar acum.

Back To Top
Search