Outlook-RT

Prezentă la Computex 2013, Tami Reller, CFO și CMO pentru divizia Windows a anunțat că Outlook 2013 RT va fi disponibil pentru tabletele pe care rulează Windows RT ca parte a update-ului gratuit la Windows 8.1 care se lansează în a doua jumătate a anului.

Aceasta înseamnă că dacă aveți o tabletă Surface cu Windows RT fabricată de un partener Microsoft sau dacă planificați achiziționarea unei asemenea tablete, veți avea acces la instrumentele familiare din Outlook. — Blogul Office

După lansarea tabletelor Surface, Microsoft s-a confruntat cu feedback-ul utilizatorilor care cereau și o versiune Outlook pentru aceste device-uri. Un studiu Morgan Stanley arăta în mai 2012 că 61% dintre persoanele care intenționează să cumpere tablete consideră Microsoft Office cea mai importantă caracteristică software pentru acestea. Outlook 2013 RT se adaugă astfel aplicațiilor Office 2013 RT Word, Excel, PowerPoint și OneNote.  Outlook 2013 RT este optimizat pentru touch, și va completa experiența celorlalte aplicații.
Ca și celelalte aplicații Office RT, Outlook 2013 RT va rula pe desktopul device-urilor cu Windows RT.
Update: Outlook RT a existat și înainte de acest update, dar nu a fost oferit din motive care țineau de performanță și instabilitate. O versiune preliminară va fi disponibilă pe device-urile cu Windows RT care vor fi actualizate la Windows 8.1 Milestone Preview.

Back To Top
Search