După ce v-aţi creat contul pe Office 365, primul lucru pe care îl veţi observa în contul dvs. este pagina administrativă.

Mai departe vom trata fiecare secţiune a paginii de administrare.
În antet se poate observa câte un link către pagina de Pornire, Outlook, Site de echipă şi Admin.
Dat fiind faptul că este un cont de trial, sub acele link-uri apare o notificare în care suntem informaţi că mai avem la dispoziţie un anumit număr de zile până expiră subscrierea.

Mai departe, în secţiunea Începeţi aici ne sunt afişaţi 4 paşi care ne îndrumă spre diverse setări, pagini explicative, etc.

 În continuare, în secţiunea Outlook avem 3 link-uri ce ne trimit către Inbox, Calendar şi Opţiuni.

 În secţiunea Lync, ni se oferă un link către pagina de download a clientului de mesagerie.

Accesând acea secţiune, în funcţie de tipul de subscriere, avem 2 sau 3 paşi de parcurs.
Dacă aveţi un cont de trial, pasul 1 nu va fi vizibil, deoarece Microsoft Office PRO PLUS este valabil doar pentru subscrierile plătite.
La pasul 2 puteţi descărca versiunea de Lync potrivită arhitecturii sistemului dvs., iar la pasul 3 puteţi descărca un kit care va configura PC-ul dvs. în funcţie de setările contului (configurare Outlook, configurare Lync, etc.)

Revenind în pagina de administrare, găsim secţiunea Site de echipă.
Această secţiune ne permite să creăm documente noi şi să le partajăm cu ceilalţi colegi.

 Ultima secţiune ne afişează link-ul către site-ul public.

 În partea dreaptă a paginii găsim un panou ce conţine un Search Box, dar şi două secţiuni foarte importante: Resurse şi Comunitate.

Putem accesa secţiunea de download, putem accesa ghiduri de configurare a dispozitivelor mobile sau de configurare a setărilor contului, etc.
Pentru partea de suport tehnic, putem accesa forumul comunităţii Office 365, unde ne putem înregistra şi putem deschide subiecte noi sau putem răspunde chiar noi la diverse probleme discutate.

Back To Top
Search