22-Surface-RT-Review11

Odată cu Update Tuesday pentru august 2014, Microsoft a lansat o serie de update-uri firmware pentru unele modele Surface, mai precis pentru Surface Pro 3, Surface Pro, Surface 2 și Surface RT. Lipsesc de pe listă Surface 2 și Surface Pro 2.

Pentru Surface Pro 3 sunt disponibile actualizări care îmbunătățesc suportul Surface Power Cover, și stabilitatea globală a sistemului. Tot la Surface Pro 3, Microsoft a actualizat driverul LifeCam Front, reducând consumul de energie la utilizarea camerei frontale. De asemeena a fost adăugat suport pentru streaming Flash prin Internet Explorer. De asemenea sunt disponibile și optimizări pentru adaptorul gigabit Surface Ethernet Adapter.

  • Surface Pro Embedded Controller Firmware (v38.4.50.0) îmbuntătățiri pentru Surface Power Cover.
  • Surface Pro System Aggregator Firmware (v3.9.250.0) optimizări pentru Surface Power Cover și stabilitatea sistemului.
  • Microsoft LifeCam Front (v5.20.1034.0) reduce semnificativ consumul de energie pe durata utilizării camerei frontale pentru chat video, aduce suport pentru streaming Flash în Internet Explorer, crește stabilitatea și funcționalitatea.
  • Surface Ethernet Adapter (v8.14.0704.2014) optimizări pentru adaptorul gigabit Surface Ethernet Adapter

Pentru Surface Pro, Microsoft are actualizări care vin să rezolve problemele privind stabilitatea conexiunilor de rețea și care adaugă suport pentru accesarea rețelelor Wi-Fi cu SSID ascuns.
Luna aceasta avem un update firmware și pentru cel mai vechi model, Surface RT:
Surface RT UEFI (v3.31.500) crește stabilitatea sistemului.

Back To Top
Search