patch-tuesday-10-2010

Potrivit Microsoft Security Response Center, marți, 9 noiembrie (Patch Tuesday) Microsoft va lansa trei buletine de securitate prin care rezolvă 11 vulnerabilități din softurile proprii. De asemenea Microsoft va organiza și un webcast prin care va răspunde întrebărilor clienților pe 10 noiembrie.

Prima vulnerabilitate este ”Critical”, celelalte două sunt din categoria ”Important”. În primele două cazuri există pericolul executării de cod de la distanță, ceea ce înseamnă că un răuvoitor ar putea controla de la distanță sistemele infectate.

Problemele din aceaastă lună afectează doar Office, inclusiv Microsoft Office XP, Office 2003, Office 2007, Office 2010 și Office 2011 pentru Mac. Separat, și suita de securitate Forefront are probleme.

Pe lîngă aceste patch-uri, Microsoft mai plănuiește să mai lanseze marți și una sau mai multe actualizări High Priority nelegate de securitate pentru Windows Update (WU), Microsoft Update (MU) și pentru Windows Server Update Services (WSUS), plus o versiune actualizată a Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool prin Winows Update, Microsoft Update, WSUS și via Microsoft Download Center.

E posibil să intervină modificări privind cele anunțate mai sus tipic pentru Microsoft.

Back To Top
Search