O evanghelistă development de la Microsoft a publicat pe un blog MSDN link-uri pentru o serie de ghiduri despre portarea aplicațiilor mobile existente de pe alte platforme pe Windows 8.

Developerii sunt atrași de dezvoltarea de aplicații Metro, dar spun că partea cea mai grea este să vii cu o idee de aplicație.
Jennifer Marsman

Iată lista:

Articole despre design

Porting an iPad app to a Metro app – explică tranziția de la experiența utilizatorului iPad la cea Metro.
Rethinking a web site as a Metro app –  arată procesul de redesign al unui site ca aplicație Metro.

Portarea unui site web

Migrating a web app to Metro app – Dezvoltarea și conversia unei aplicații web la una Metro folosind HTML și JavaScript.
Migrating a web site to Metro app – Alt articol scurt despre problemele legate de comunicații, streaming securitate, client package deployment, partajarea de date și syndication în migrarea unui site la Metro.

Portarea unei aplicații Windows Phone

Migrating a Windows Phone 7 app to XAML Metro app – Cum se poate porta o aplicație Silverlight Windows Phone 7 la o aplicație Metro scrisă cu XAML. Sunt prezentate diferențele dintre namespaces din WP7/Silverlight și cele din Windows RT și oferă o listă utilă a diferențelor în ce privește posibilitățile UI ale fiecăreia.
Migrating a Windows Phone 7 app to JavaScript Metro app – Acest articol examinează portarea unei aplicații Silverlight Windows Phone 7 la o aplicație Metro scrisă în HTML și JavaScript.

Back To Top
Search