Chiar dacă evenimentul de lansare pentru Windows 10 Technical Preview nu a fost unul grandios, următoarea versiune Windows pare să acapareze atenția utilizatorilor, care sunt foarte entuziaști în testarea acestei versiuni.

O serie de caracteristici noi, cum ar fi desktop-urile virtuale, îmbunătățirile aduse așezării simultane a ferestrelor pe ecran (Snap) sau readucerea meniului Start într-o formulă nouă, îmbunătățită, au stârnit un val de entuziasm incredibil și oferă Microsoft șansa unică de a crea o nouă versiune foarte populară a sistemului de operare Windows.
Așa cum am detaliat într-un articol anterior, un build de test preliminar pentru următoarea versiune Windows a fost oferit celor interesați pentru evaluare prin programul Windows Insider. Înscrierea este gratuită, iar procesul de descărcare este cât se poate de simplu.
Printr-un articol recent semnat de Joe Belfiore pe blogul oficial Windows, Microsoft a oferit câteva cifre referitoare la programul Windows Insider. Cea mai importantă este, de departe, cifra reprezentând numărul celor care s-au înscris, care este de peste un milion.
Pe de altă parte, până la finele săptămânii trecute, Microsoft a recepționat peste 200.000 de mesaje de feedback de la utilizatori, ceea ce arată că foarte multă lume are așteptări deosebite de la viitorul Windows și totodată arată încrederea pe care utilizatorii sunt gata din nou să o arate celor de la Microsoft prin răspunsurile lor.
Aceleași statistici Microsoft arată că peste jumătate (de fapt 63%) dintre cei care testează Windows 10 Technical Preview o fac direct pe PC-urile proprii, fie ca sistem de operare principal, fie în regim de dual-boot.
Spre finalul articolului, Belfiore îl prezintă pe Gabriel Aul, de la echipa Data & Fundamentals, care răspunde de telemetrie și feedback pentru programul Windows Insider. Acesta va posta articole despre build-urile Windows 10 viitoare și despre programul Windows Insider.
Tot aici, Belfiore mai spune că un nou build va fi disponibil curând.
Pentru cei interesați de canalele prin care pot trimite feedback echipei de produs Windows 10 de la Microsoft voi reveni în scurt timp cu un articol separat.

Back To Top
Search