Podcast-Windows-fara-limite11
  • Ce vine nou in Windows Live Mail si in Hotmail in Windows Live Wave 4
  • Ce e e spam-ul
  • Ce inseamna phishing si de ce e periculos?
  • Windows Live Wave 4 – Windows Live – Windows Live Photo Gallery, Movie Maker, Mail și Messenger  și altele.
  • Realizator : Cosmin Tataru(https://old.cosmintataru.ro) ,
  • Invitați: Tudor Damian(https://tudy.ro/)și Tudor Galoș (Microsoft România)


Teme:
Despre e-mail – e-mail pentru utilizatorul casnic-  nu cumva inseamna de cele mai multe ori contul de Yahoo si gata ? Putem vorbi despre o raspindire a programelor client de e-mail ? Recomand Windows Live Mail–  Mai multe conturi verificate dintr-un singur loc – Indexat de Windows 7 și Vista – Feed reader incorporat, aceeasi lista de feed-uri  cu Internet Explorer – Gestionare persoane de contact – Usor de compus e-mail-uri cu fotografii.
Alternativa – utilizarea Web-mail-ului. Discutam despre principalele servicii free din perspectiva utilizatorului obisnuit. Avantaje si dezavantaje.
Ce vine nou in Windows Live Mail si in Hotmail in Windows Live Wave 4
Ce e e spam-ul –
Ce inseamna phishing si de ce e periculos ?
Windows Live Wave 4 – Windows Live Essentials – Principalul scop al noii suite este de a conecta Windows 7 la tehnologiile cloud. Aceste tehnologii sunt cel mai des accesate via browsere, mai ales când nu lucrezi de la PC-ul tău. Și totuși dacă accesezi aceste servicii via o aplicație rich client ai șansa să interacționezi mult mai natural – și nu doar cu tehnologiile Microsoft de cloud, ci cu majoritatea serviciilor folosite de utilizatori. Noul Windows Live Photo Gallery, Movie Maker, Mail și Messenger se conectează la servicii de foto și video sharing (SkyDrive, Flickr, YouTube, Facebook, SmugMug), social networking (Facebook, MySpace, LinkedIn), email (Hotmail, GMail, Yahoo! Mail), blogging (Spaces, WordPress, Blogger), și productivitate (Office Web Apps). Noul Windows Live Photo Gallery. Windows Live Essentials va funcționa pe Windows Vista și Windows 7, dar nu va funcționa pe Windows XP.
Un site pe saptamana – recomandarea lui Tudor Damian – faravirusi.com – tot ce vrei să afli despre securitatea calculatorului tău, despre programele antivirus, anti-malware și anti-spyware.
Recomandarea software a saptamanii – tot o recomandare de la Tudor Damian – suita de aplicații portabile de la PortableApps.com

Ascultă acest episod

Back To Top
Search