În mai 2012, Microsoft a decis să elimine Windows Media Center din Windows 8 și ulterior să ofere acest pachet software contra cost. Decizia a fost controversată și contestată vehement de utilizatorii acestei caracteristici, iar acum, după lansare, compania a decis să ofere pentru o perioadă limitată de timp gratuit Windows Media Center gratuit utilizatorilor Windows 8 Pro.

Dacă rulați Windows 8 Pro pe PC și ați dori să obțineți Windows 8 Media Center Pack pentru a umări și înregistra programe TV cu Windows Media Center, puteți profita de următoarea ofertă specială :
Pentru o perioadă limitată de timp, obțineți Windows 8 Media Center Pack gratuit.

Oferta este online aici și este valabilă din 26 octombrie 2012 până în 31 ianuarie 2013, și este limitată la o cheie de produs per adresă email. Vă puteți califica dacă utilizați un PC cu Windows 8 Pro cu licență Genuine.
Pe aceeași pagină, utilizatorii care au pe PC Windows 8 Core pot face upgrade la Windows 8 Pro pentru 69,99 USD (în US, în România prețul este 69,99 EUR). Oferta este limitată în acest caz la 5 licențe per client per promoție.
Vezi aici ce trebuie să faci pentru a adăuga Windows Media Center în Windows 8.