TaskBarRepairToolPlusSe întâmplă uneori ca virușii să blocheze anumite caracteristici funcționale ale taskbar-ului Windows. Uneori dispar iconițele din Quick Launch, alteori opțiunea ”Lock Taskbar” din meniul contextual nu mai poate fi modificată. Multe probleme asemănătoare pot fi rezolvate folosind un program simplu, numit Taskbar Repair Tool Plus!

Taskbar Repair Tool Plus! este scris pentru Windows XP, dar sunt o serie de opțiuni care funcționează și în Windows Vista sau în Windows 7.

Majoritatea opțiunilor de reparare funcționează și în varianta free, iar licența pentru activarea tuturor opțiunilor costă doar 5 dolari. Lista de opțiuni este foarte lungă, dau aici cele mai importante probleme care se pot rezolva cu acest program:

Pentru Taskbar – taskbar is missing (lipsește taskbar-ul), Lock Taskbar Greyed Out (nu poți bloca/debloca taskbar-ul), minimized programs missing (butoanele programelor nu mai apar pe taskbar), toolbar-urile nu se pot accesa sau lipsesc. Tot la Taskbar putem activa/dezactiva/debloca Task Managerul, putem dezactiva gruparea butoanelor din taskbar, să ascundem și să recuperăm ulterior butonul Start și așa mai departe.

Descarcă Taskbar Repair Tool Plus!

Back To Top
Search