Zilele acestea a sosit spre evaluare o altă tabletă Windows 10 pe care o testez ca înlocuitor pentru tableta personală cu Android la citit știrile și pentru alte task-uri simple pentru care nu mai merită să pornești calculatorul, dar nici să încarci smartphone-ul cu aplicații.

De data aceasta am de-a face cu o tabletă de fabricație chinezească de la Cube, cu Windows 10, procesor Intel Atom și grafică Intel HD de generația a 8-a.
Pentru a vă face o idee despre dimensiuni și despre dispunerea porturilor am decis să folosesc această imagine Cube iwork8 :
Cube iwork8 dimensiuni porturi camera
Așa cum ați remarcat, dimensiunile, la care mai adaug greutatea de numai 349 de grame, sunt potrivite pentru susținerea ușoară cu o mână în timpul lecturii sau al utilizării de aplicații sau jocuri.
Display-ul IPS are o rezoluție de 1280 x 800 px (WXGA), iar cele două camere au câte 2 MP fiecare. Tableta are conectivitate Wi-Fi și Bluetooth 4.0, un port HDMI și unul USB. Nu lipsesc jack-ul pentru căști sau mufa USB.
Stocarea internă este de 32 de GB (din care se scad sistemul de operare și aplicațiile), iar cardul TF atașabil poate avea până la 32 GB.
Autonomia tabletei este de 3 ore, măsurată pentru redare video.
Cube iwork8 foto spate
Cutia conține tableta, un cablu OTG (tableta are suport OTG), un cablu USB și un manual de utilizare.
Pentru cei care doresc mai multe detalii, tableta este disponibilă cu stoc redus la precomandă pe site-ul GearBest la un preț promoțional de 84,89 USD (prețul standard este de 120,18 USD). Pornind de la link-ul de mai sus, accesați pagina produsului, de unde îl puteți comanda.
În zilele următoare voi încerca să adaug în acest articol o galerie cu fotografiile proprii și primele impresii.

Back To Top
Search