Lumia 640 este noul telefon accesibil și performant de la Microsoft, lansat cu ocazia Mobile World Congress 2015 la Barcelona.

NOTĂ: Aceasta este o prezentare și nu un review.

Faceți cunoștință cu Lumia 640

Telefonul rulează Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim, ceea ce înseamnă că vine – printre altele – cu  Live Folders, tastatură swipe Word Flow și Action Center și este upgradabil la Windows 10 mobile.
Nu lipsesc nici aplicațiile Office: Outlook pentru email, Word, Excel, PowerPoint sau OneNote, iar odată cu achiziționarea Lumia 640 puteți obține și un abonament pe un an la Office 365 personal, care include aplicațiile Office de pe Lumia, un PC sau Mac și o tabletă (Windows, iPad sau Android). Abonamentul Office 365 Personal mai aduce și 1 TB de stocare cloud OneDrive și 60 de minute de apeluri Skype pe fix în peste 60 de țări și pe mobil în 8 țări.
Lumia 640
Partea de hardware este motorizată de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon la 1.2 GHz, 1GB memorie RAM și o baterie de 2500 mAh. Capacitatea de stocare este de 8 GB memorie internă, extensibilă cu un card micro SD de până la 128 GB. Oferta include 15 GB gratuiți pe OneDrive, la care se adaugă automat alți 15 GB odată cu activarea upload-ului automat pentru fotografiile din camera roll.

  • Lumia 640Camera principală are 8 MP și este ajutată de flash-ul LED și de aplicația Lumia Camera pentru fotografii clare chiar și în condiții de iluminat redus.
  • Camera secundară este și ea prezentă, are 1 MP și poate fi folosită pentru Skype sau selfies.
  • Display-ul HD de 5 inch este protejat de Gorilla Corning Glass și o să remarcați că Microsoft a reacționat la feedback-ul de la alte modele, incluzînd Glance Screen.

Telefonul vine cu o noutate – pentru prima oară pe Lumia, ambele cartele din versiunea dual SIM funcționează pe 4G/LTE.
Lumia 640 vine cu capace glossy cyan, portocaliu, alb și negru mat și va fi disponibil din aprilie 2015. Prețurile orientative sunt 139 EUR pentru varianta 3G și 159 EUR pentru 4G/LTE plust taxe și adaos comercial.
Dacă vă plac specificațiile dar doriți un telefon mai mare, vedeți aici prezentarea Lumia 640 XL.
Pentru prezentarea oficială de la Microsoft, vedeți clipul din partea de sus a paginii. Dați click pe butonul din mijloc pentru redare.

Back To Top
Search