Microsoft Designer Bluetooth Desktop

Microsoft tocmai a anunțat un nou set mouse-tastatură, pe care l-a numit Designer Bluetooth Desktop. Designul este modern, minimalist iar setul este disponibil doar pe negru.

Tehnologia de conectare este Bluetooth Smart (în esență este varianta cea mai nouă și eficientă economic de Bluetooth), ceea ce vă va scuti de fire suplimentare pe birou.

Microsoft Designer Bluetooth Keyboard
Microsoft Designer Bluetooth Keyboard
Dimensiunile tastaturii sunt potrivite chiar și pentru birourile cele mai mici:
Dimensiuni set Designer Bluetooth
Dimensiuni set Designer Bluetooth
Tastele sunt tip ”chicklet” (pastiluță) și includ și un set numeric, pe lângă cel de săgeți și cel multimedia. Din nefericire observ că Microsoft continuă să ofere taste funcționale (F-urile de sus) de dimensiuni foarte mici, dar cel puțin de data asta comutatorul Fn nu mai este unul mecanic, așa cum este pe Sculpt Ergonomic Keyboard.
Microsoft Designer Bluetooth Desktop Mouse
Microsoft Designer Bluetooth Desktop Mouse
Mouse-ul este bazat pe tehnologia proprietară BlueTrack (combinație laser-optic pentru tracking optim pe aproape orice fel de suprafață), ceea ce ar trebui să îi ofere o precizie bună. La o privire mai atentă, însă, veți remarca lipsa oricărui buton lateral, ceea ce poate fi un deal breaker pentru mulți.
Utilizarea mouse-ului este ambidextră (poate fi folosit la fel de bine și de stângaci, fiind simetric).
Setul vine cu o garanție limitată de trei ani
Prețul recomandat este de 99,95 de dolari.
Microsoft Designer Bluetooth Desktop
Microsoft Designer Bluetooth Desktop
 
Mouse-ul Designer Bluetooth se va vinde și separat cu 29.95 USD.
Lansare: 19 martie.
Sistemele de operare compatibile :

  • Windows 8, 8.1
  • Windows RT 8, Windows RT 8.1
  • Android 4.4
  • Mac OS 10.10
  • Bluetooth 4.0

Baterii utilizate: 4 x AAA
Personal nu mi se pare că acest desktop este unul ergonomic, ci doar unul făcut doar pentru a semăna și concura cu cele Apple. Sincer nu mă văd cheltuind 100 de dolari pe acest set, care mi-ar fi bun poate doar pentru televizor, dar nu pentru activități prelungite la computer.
Cei care au nevoie de un desktop Microsoft confortabil și de calitate ar trebui să se orienteze mai degrabă spre un Sculpt Ergonomic Desktop.

Back To Top
Search