Patch-Tuesday11

În ciuda testelor riguroase pe care le efectuează înaintea lansării patch-urilor și update-urilor pe care le publică, luna aceasta Microsoft s-a confruntat cu mai multe probleme legate de acestea.
Așa cum am scris aici și aici, Microsoft a lansat în această săptămână din august 8 buletine de securitate pentru Patch Tuesday, iar câteva dintre ele au creat probleme pe anumite sisteme unde au fost aplicate.
Începând de joi, 15 august, utilizatorii au început să raporteze probleme după instalarea a două dintre aceste update-uri. Microsoft a retras imediat unul dintre aceste update-uri și a căutat apoi remedii și pentru al doilea.
Unul dintre ele este  Exchange 2013 security update MS13-061. Compania a oferit mai multe mai multe informații:

“Aseară târziu, am observat o problemă cu MS13-061 security update pentru Exchange Server 2013. Mai precis, după instalarea acestui update de securitate, content Index-ul pentru mailbox databases arăta o eroare iar serviciul Microsoft Exchange Search Host Controller era redenumit.”

Ulterior, pentru utilizatorii serviciilor Active Directory Federation au apărut probleme cu alte patru update-uri (KB 2873872, KB 2843638, KB 2843639, și KB 2868846).
Microsoft a anunțat că lucrează deja pentru remedierea acestor probleme.

Back To Top
Search