Windows-Insider1

Pe lângă update-ul cumulativ pentru Windows 10 Mobile lansat astăzi, Microsoft a anunțat încă un inel în Windows Insider, Release Preview. Citiți articolul pentru a afla mai mult.

Microsoft a anunțat extinderea programului Windows Insider atât pe PC-uri cât și pe telefoane cu încă un inel, pe lângă cele două deja existente, Fast și Slow. Acesta se numește Release Preview ring.
Acum insiderii au trei posibilități de a fi la curent și de a testa build-urile oferite de Microsoft înainte de lansarea publică, după cum urmează:

Fast Ring

  • destinat celor care vor să fie primii cu acces la build-uri și caracteristici noi, expunându-și cel mai mult stabilitatea device-urilor pentru a testa produsul, pentru a identifica problemele acestuia și pentru a oferi feedback și sugestii.

Slow Ring

  • destinat insiderilor care vor să testeze build-uri și caracteristici noi, dar cu mai puține riscuri de stabilitate pe device-urile proprii. Și aceștia vor testa produsul, vor identifica problemele acestuia și vor oferi feedback și sugestii.

Release Preview Ring

  • acest nou inel este pentru cei vare vor să primească mai devreme acces la actualizările pentru ramura curentă publică a Windows 10 (1511). Aici riscurile sunt minime pentru device-uri.

Inelul Release Preview se va concentra asupra insiderilor care vor să rămână pe Current Branch (build-uri bazate pe 10586 sau November Update), dar să primească în continuare acces mai devreme la actualizări, actualizări de aplicați și actualizări de drivere.

Ce mai spune Microsoft în Insider Hub (pe PC) despre Release Preview Ring ?

În hub-ul pentru Insideri de pe PC-uri Microsoft oferă unele informații suplimentare legate de Release Preview Ring:
Astfel, acesta va fi vizibil doar dacă versiunea build-ului Windows instalat este aceeași cu cea a Current Branch. Current Branch înseamnă pentru moment Windows 10 10586, atât pe PC-uri cât și pe telefoane.

Back To Top
Search