A mai rămas o singură zi până când Microsoft va prezenta presei și analiștilor ce pregătește în noul Windows pentru zona Enterprise. La evenimentul pe care compania îl organizează mâine la San Francisco în fața a aproximativ 50 de analiști și reprezentanți ai presei urmează să fie dezvăluite detalii despre caracteristicile sistemului de operare dar și despre noul brand sub care acesta va fi lansat.

Între timp, Microsoft pregătește programul Windows Insider Preview, în care utilizatorii care vor descărca Windows Technical Preview se vor înscrie pentru a oferi feedback.
Pagina Microsoft pentru programul Windows Insider Preview a fost publicată accidental în acest weekend. De remarcat că Windows Technical Preview era listat drept ”Windows TH” (Windows Threshold ?), dar este foarte posibil să fi fost doar un nume provizoriu.
Pagina conține un link pentru înscriere în program cât și un link de descărcare Windows Technical Preview, pe 32 și pe 64 de biți, ambele nefuncționale, evident. Această pagină a fost retrasă între timp, dar există capturi de ecran:
Technical-Preview-For-Enterprise-website
 
După cum vedeți, pagina conține câteva indicii despre Windows Technical Preview:

Următoarea versiune a sistemului de operare client va permite profesioniștilor IT să ofere utilizatorilor o experiență familiară pe mai multe dispozitive în timp ce securitatea și posibilitățile de gestionare eficientă sporesc. Noua versiune va include și caracteristici noi care vor permite afacerilor:

  • apărarea în fața celor mai noi amenințări de securitate
  • să crească productivitatea angajaților
  • să adopte tehnologiile erei mobile și cloud
  • să permită upgrade-ul fără probleme adiționale

Așa cum am mai scris, zvonurile inițiale arătau că Windows Technical Preview va fi oferit pentru descărcare pe 30 septembrie, dar informațiile recente spun că download-ul va fi disponibil ulterior.

Back To Top
Search