Încă de la o primă privire peste specificațiile Teclast X16 Pro am rămas impresionat de autonomie și de cantitatea de memorie RAM instalată pe acest dispozitiv.

Fiind perioada sărbătorilor, o privire printre promoțiile GearBest.com mi-a atras atenția asupra tabletei Teclast X16 Pro, care are 4 GB RAM și 64 GB de stocare internă, care poate fi extinsă cu un card TF de până la 128 GB, achiziționat separat. Aceste caracteristici sunt completate de o baterie ce asigură până la 8 ore de redare video.
Tableta cântărește 882 de grame iar detaliile despre dimensiunile acestei tablete și dispunerea porturilor le vedeți în ilustrația de mai jos:
201512171516243287
Ecranul IPS de 11,6 inch (29,4 cm) are o rezoluție full HD (1920×1080 pixeli) și are suport pentru stilus digital – aflat și el în promoție, cu preț redus de la 22,24 la 15,27 EUR – care poate fi achiziționat separat.
Stilus
Așa cum remarcați în imaginea de mai jos, există un port micro USB și unul standard, USB 3.0, ceea ce e foarte practic. Utilizatorul poate folosi funcția OTG conectând un cablu OTG la micro USB, în timp ce portul standard USB 3.0 este disponibil pentru alte scopuri. Ce mi-a plăcut foarte mult a fost faptul că alimentarea/încărcarea are o mufă separată, ceea ce deblochează portul micro USB.
Porturi Teclast X16 Pro
În partea inferioară tableta are și un port pentru tastatură, similar cu ceea ce există pe tabletele Surface de la Microsoft:
Porturi - 2
Pentru cei interesați, tastatura se vinde separat, la un preț promoțional redus de la 35 la 26,4 EUR.
Keyboard
Un alt aspect practic al acestui device este că rulează atât Windows 10 cât și Android 5.1. Astfel, aveți la dispoziție tot ce e mai bun din ambele ecosisteme pe un singur device. Aceasta poate conta mult într-o călătorie, de exemplu, unde nu va mai fi nevoie de device-uri separate.
Nu vreau să închei înainte de a aminti și camerele de pe acest device: una de 5 MP (spate), cu auto-focus și respectiv cea frontală, de 2 MP.
X16 Pro
Puteți afla mai multe despre acest device de pe GearBest.com, unde este oferit ca Flash Sale cu o reducere de 50%, la un preț promoțional de 247,69 EUR.

Back To Top
Search