Ce este Windows fără limite ?

Fondat în 2009, wfl.ro este un site în continuă creștere, cu articole și webcast-uri cu tematică principală orientată spre tehnologii, servicii și gadgeturi Microsoft.  Windows fără limite se adresează entuziaștilor cât și profesioniștilor prin comentarii, analize și emisiuni despre trendurile din tehnologie, cu accent pe software, gadgeturi și servicii Microsoft.

De ce aș investi în publicitate pe Windows fără limite ?

Din iulie 2014, autoritatea și prestigiul site-ului au crescut semnificativ prin conferirea de către Microsoft a titlului de Windows Expert-Consumer MVP pentru Cosmin Tătaru, proprietarul și administratorul domeniului wfl.ro.
În fiecare săptămână sunt publicate cel puțin 5 articole noi iar bilunar un podcast. Toate acestea generează sute de mii de vizualizări lunar și este un bun spațiu pentru publicitate.

Prin ce este diferit acest site de altele ?

Ceea ce distinge Windows fără limite de alte site-uri de profil este atenția acordată acurateței informațiilor prezentate, echilibrul și selecția pe criterii calitative, de interes pentru publicul vizat. Ne adresăm utilizatorilor reali, obișnuiți, cărora le oferim informații și comentarii relevante pentru a-i ajuta să se folosească eficient de PC-urile și dispozitivele pe care le folosesc sau le dețin, acasă sau la locul de muncă. Cu publicitate bine țintită, putem contribui la creșterea profitului și vizibilității dumneavoastră pe nișe specifice de public amator de tehnologie, iar aceasta va ajuta la dezvoltarea site-ului și a întregului nostru proiect.

Ce trafic are site-ul ?

Windows fără limite are un trafic lunar de peste 27 000 de pagini afișate (mai 2014 via Google Analytics), cu peste 13 000 de vizitatori unici, la un Google Page Rank 4. Publicul – țintă este compus din 77,5% bărbați, 22,5% femei. Principalele categorii de vârstă sunt : 23% cu vârste între 18 și 24 de ani, 26% între 25 și 34 de ani și 30% între 35 și 44 de ani.
Site-ul are o prezență activă în social media, cu peste 1000 de abonați prin diverse canale: newsletter (Mailchimp), Facebook (peste 700 fani), Twitter (peste 400 followers), Google+.

Ce spații publicitare sunt disponibile ?

Disponibilitate spații publicitare și advertoriale: Suntem deschiși colaborării prin afișarea bannerelor dv. în partea superioară a paginii dar și în alte spații la articole, pagini și pe pagina principală (Acasă). Se acceptă bannere cu dimensiuni standard (125×125, 300×250, 300×600, 728×90 pixeli), dar și de alte dimensiuni (negociabil). Fiecare banner poate fi afișat pentru o perioadă minimă de 15 zile. Alte perioade valide sunt 30, 60, sau 90 de zile.

Cum putem discuta ?

Vă stăm oricând la dispoziție pentru detalii suplimentare. Trimiteți mesajul dv. acum:
[contact-form-7 id=”175821″ title=”Formular de contact pagina de publicitate”]

Back To Top
Search