Windows 8.1 Update

Microsoft a anunțat disponibilitatea Windows 8.1 Update începând cu 8 aprilie 2014. Dacă nu ați instalat acest update până acum, nu este o problemă, pentru că o puteți face chiar acum, descărcând manual fișierele direct de pe serverele Windows Update de la Microsoft.

Cum pot să descarc și să instalez Update pentru Windows 8.1 ?

Cea mai ușoară metodă de instalare este prin accesarea PC Settings (disponibil pe toolbar-ul Charms – Settings -> Change PC settings), apoi Update and recovery. De acolo actualizarea se poate face manual.
Dacă aveți Windows Update configurat să efectueze actualizările automat, e foarte probabil să aveți deja Update instalat.
Dacă vreți să instalați manual acest Windows 8.1 Update prin descărcarea fișierului și rularea acestuia, vă ofer în continuare instrucțiuni și link-uri de descărcare direct de la Microsoft.
Atenție: Link-urile de mai jos sunt link-uri directe către serverele Microsoft. Nu instalați pachete luate din altă parte (torenți, etc) !
Pentru a vă asigura că fișierele descărcate sunt originale, puteți folosi acest utilitar Microsoft gratuit de verificare a cheii unice SHA : Microsoft File Checksum Integrity Verifier
Cu toate că Update nu reinstalează ci doar modifică Windows pe PC, pasul următor este să faceți o copie de siguranță a fișierelor importante pe o unitate externă (stick, HDD, DVD, etc.) și un punct de restaurare folosind System Restore.

De unde pot să iau pachetele pentru versiunea mea Windows ?

Acestea sunt link-uri directe pentru descărcare de pe serverele Microsoft:

Dacă nu vă place această metodă, căutați manual actualizări în PC settings. sau accesați site-ul Windows Update și urmați instrucțiunile de acolo. Odată ce ați descărcat Update 1, veți avea de instalat șase pachete, obligatoriuîn ordinea de mai jos :

  1. KB2919442
  2. KB2919355
  3. KB2932046
  4. KB2937592
  5. KB2938439
  6. KB2934018

Pe parcursul instalării, PC-ul trebuie restartat de mai multe oriNu treceți la pachetul următor fără restart, pentru că update-urile nu se pot instala sau, în cel mai bun caz, se instaleză necorespunzător.

Câteva caracteristici noi ale Windows 8.1 Update
Câteva caracteristici noi ale Windows 8.1 Update
Pentru a afla ce e nou în Windows 8 Update, vă invit să citiți și aceste articole despre Windows 8.1 Update
Pentru o abordare tehnică detaliată a Windows 8.1 Update, vă invit să accesați acest articol.

Back To Top
Search