Bun venit pe Windows Fără Limite, una dintre cele mai vechi și cunoscute comunități ale entuziaștilor Microsoft din România !

Community
Am încercat zi de zi ca discuțiile despre articolele de pe acest site să fie protejate de trolling, spam sau abuzuri de orice fel, dar nu am reușit de fiecare dată.
Secțiunile de comentarii pot fi un loc excelent pentru interacțiuni cu ceilalți cititori și cu autorii articolelor – totul poate fi o experiență foarte utilă și plăcută pentru toată lumea. Pentru aceasta, însă, este necesar să respectăm cu toții regulile de mai jos:
Fiți politicoși – nu fiți nerespectuoși cu ceilalți membri sau cu autorii !  Acordați-le tuturor același respect pe care îl așteptați voi înșivă de la cei din jur.  Evitați să spuneți ceva care pot să vă aducă banarea pe site. Țineți seama că dincolo de orice ecran este un om și că fiecare om este afectat de cuvintele grele aruncate de ceilalți.
Nu faceți trolling – Apreciem foarte mult criticile constructive și foarte bine argumentate la adresa articolelor noastre sau la adresa comentariilor scrise de alți participanți la discuție, dar comentariile care nu aduc nici un fel de valoare discuțiilor sau care aduc insulte la adresa celoralți membri din comunitate sau la adresa autorilor vor fi șterse pe loc, fără excepții.
Vreți să spamați  – Drum bun spre alte site-uri sau spre rețelele sociale ! Fiecare vrea să facă mii de euro de acasă, dar noi chiar nu cumpărăm nimic pe baza comentariilor voastre ! Vă rugăm să nu vă și sa nu ne consumați inutil vremea cu asemenea lucruri ! Mulțumim de înțelegere !
Mult mai simplu spus, regulile noastre apelează la modestia și la bunul simț din fiecare. Le putem rezuma spunând următoarele: nu fiți nesuferiți, haideți să fim prieteni și să facem șederea pe site cât mai plăcută pentru toți !
Comentariile care nu respectă aceste reguli vor fi șterse, iar repetarea abaterilor de la regulile de mai sus vă va aduce banarea de pe site.

Ședere plăcută pe site !

Back To Top
Search