World Wide Partners Conference

Chiar dacă resursele Windows 10 pentru partenerii Microsoft pe care le voi prezenta în acest articol sunt pentru partenerii din Statele Unite, cred că vor fi interesante pentru toți utilizatorii. E adevărat, nu toate vor fi accesibile publicului larg, dar merită să le amintesc aici pentru a crea o imagine completă despre cum Microsoft își pregătește partenerii pentru Windows 10.

Este remarcabil cât de multă atenție acordă Microsoft feedback-ului utilizatorilor dar mai ales feedback-ului de la companii și parteneri, pentru a se asigura de succesul viitorului sistem de operare. Vă puteți convinge consultând ceea ce puteți accesa din lista de mai jos:
Blogul TechNet pentru comunitatea partenerilor din Statele Unite  este disponibil aici.
Pagina Windows 10 de pe TechNet – oferă spre descărcare Windows 10 Technical Preview pentru Enterprise, dar și alte resurse. Accesați această pagină pentru detalii.
Webcast: Let’s make Windows 10 the greatest platform ever. Vorbitorii de engleză se pot înregistra gratuit pentru un eveniment online gratuit prin care pot afla de la directorul Microsoft pentru marketing Windows US Betsy Pridmore care este viziunea Microsoft privind Windows 10 și la ce se pot aștepta de la acest produs.
Webcast de la Partner Learning Center. Se va desfășura pe 29 octombrie, dar pentru a avea acces trebuie să fiți înregistrați ca parteneri Microsoft. Partenerii pot accesa acest link.  Webcastul va viza Windows 10 pentru Enterprise, valoarea acestui produs pentru enterprise și viziunea Microsoft vizavi de acest produs și va răspunde unor întrebări frecvente de la clienții Microsoft.
Site-ul de marketing Ready to Go. Este un site special pentru profesioniștii din vânzări și marketing, disponibil aici.

Back To Top
Search