WP_20160322_13_13_46_Pro_LI-2

Țin minte că mi-am dorit carcasa asta de cum am văzut clipul de lansare făcut de Daniel Rubino. Îmi plăcea ideea de carcasă făcută din piele naturală de bună calitate, detaliile de tipul cusăturii albe și rama argintie.

După îndelungi căutări am reușit să o comand de pe Amazon UK la un preț de aproximativ 200 de lei și am zis să aștept vreo 2 săptămâni pentru a putea face un review obiectiv.IMGL9405

Ce-mi place:

  • Calitatea, culoarea și aspectul pielii: e o piele de genul pielii din care se fac portofelele de calitate, se simte foarte bine în mână, nu rămân amprente și are mirosul acela de piele mișto pe care-l au pantofii de calitate. Nota 5/5
  • Butoanele sunt perfecte: au exact cursa de care ai nevoie, se apasă ușor, nu agață la trecerea degetelor. Nota 5/5
  • Carcasa odată montată nu apar acele mici zgomote prezente pe cea originală. Se închide perfect, ușor și după câteva montări și demontări.
  • Încărcarea wireless funcționează perfect cu încărcătorul Nokia DT-901, lucru care era de așteptat. Nota 5/5

WP_20160322_13_13_46_Pro_LICe nu-mi place:

  •  singura chestie care mă deranjează un pic e că a apărut o mică pată lângă speaker. Vina a fost a mea pentru că am pus telefonul pe o suprafață unde era apă care probabil s-a infiltrat sub piele și i-a modificat ușor culoarea.

Chestia asta e trebuie trecută însă la capitolul ”nod în papură”, nefiind ceva cu adevărat deranjant. Nota 4/5

Concluzia mea

În concluzie,  o recomand oricui își dorește să adauge un look premium telefonului. Cred că MS trebuia să lanseze 950/950 XL cu acest cover inclus în pachet.

Back To Top
Search