Generic Office Image On Wfl.ro

Steve Ballmer, CEO Microsoft Corporation a anunțat săptămâna trecută că lansarea Office 365 este planificată pentru luna aceasta. Vorbind la o conferință pe tema cloud computing din India, Ballmer a arătat că Microsoft se mișcă agresiv în zona cloud, cu accent pe productivitate.

We’ll launch our Office 365 cloud service, which gives you Lync and Exchange and SharePoint and Office and more as a subscribable service that comes from the cloud …That launches in the month of June.

Vom lansa serviciul cloud Office 365, care oferă Lync, Exchange, SharePoint și Office plus alte facilități sub forma unui serviciu pe bază de abonament bazat pe cloud. Acesta se lansează în iunie.

o365

Serviciul rulează pe browsere și include, printre altele, webmail, colaborare și gestiune de documente.

Pachetul cel mai mic, Office 365 pentru Afaceri Mici oferă Office Web Apps, Exchange, SharePoint și Lync Online cu un site web extern la prețul de 6 USD* per utilizator pe lună.

Pentru afacerile mari, pachetul Office 365 Enterprize vine la 24 USD* per utilizator pe lună și va include webmail, voicemail, social networking clasa enterprize, mesagerie instant internă, portaluri web, extranet-uri, conferințe audio și video. În acest pachet este inclus și pachetul desktop Office 2010 Professional Plus, plătit lunar (licența este validă doar pe perioada plătită).

În prezent Office 365 este disponibil pentru încercare pe 38 de piețe, în 17 limbi, iar la lansarea oficială de luna aceasta, produsul va fi disponibil în 40 de țări.

* Prețurile sunt pentru Statele Unite

Pentru Microsoft România – avem prețuri pentru România ?

Back To Top
Search