Proiect-podcast1

A venit momentul sa divulg o parte din surpriza anuntata pe titlul blogului (curind podcast). Am in proiect (iar proiectul este foarte aproape de materializare) o noua emisiune IT saptamanala la Radio Medias, care va fi postata si ca podcast pe techtime.ro.

Printre teme : * Windows 7 * un buletin saptamanal despre virusi * o recomandare software pe saptamana si  * un site interesant

Sper sa reusesc periodic sa aduc la microfon reprezentantii Microsoft Romania, ai altor producatori autohtoni de software, precum si realizatori de bloguri IT, marketing si social media. De asemenea astept cu mare interes reprezentantii BSA Romania, ai Politiei (pentru a vorbi despre campaniile antipiraterie software si media) si pe toti aceia care deruleaza campanii de legalizare software. O editie pe luna (in functie de audienta si de cerere) va fi cu telefoane/Skype de la ascultatori in direct, cu raspunsuri oferite de moderator impreuna cu specialistii care vor fi dispusi sa colaboreze.

Astept opinii, sugestii, propuneri de colaborare.
Este o oportunitate extraordinara pentru a va face publicitate.
Emisiunea va fi de o ora saptamanal si va fi postata pe https://old.cosmintataru.ro/ ca podcast.
Astept orice persoana/companie interesata sa ma contacteze.
Astept eventuali sponsori pentru premii.
Trebuie sa va spun ca deja blogul „Windows fara limite” este featured pe Technet Romania (multumesc Loredana, Tudor @ MSRO), asa ca audienta va fi in continua crestere pe masura ce vom merge de la o editie la alta.
Back To Top
Search