Lansarea Publică A Windows Phone 8.1 Este Tot Mai Aproape

După ce ieri au apărut pe Internet postări ale proprietarilor de terminale Lumia 925 din Finlanda care au primit update-ul ca parte a unei lansări-pilot, au urmat și alți utilizatori Lumia 925 din Argentina care au afirmat că au primit actualizarea la versiunea finală, dar și utilizatori ai aceluiași model de telefon, abonați ai Vodafone Australia. Toate acestea ne fac să credem că se apropie lansarea publică a Windows Phone 8.1.

Utilizatori Lumia 925 din mai multe țări au semnalat că au primit versiunea finală a Windows Phone 8.1
Utilizatori Lumia 925 din mai multe țări au semnalat că au primit versiunea finală a Windows Phone 8.1
Oficial, Microsoft nu pare să fi început lansarea globală a Windows Phone 8.1, dar sunt unele indicii potrivit cărora compania ar pregăti acest eveniment pentru zilele următoare.
Un alt indiciu, semnalat de Softpedia, este că Windows Phone 8.1 este listat pe pagina Microsoft cu istoricul actualizărilor. Pe acea pagină, Microsoft oferă detalii despre caracteristicile noi și link-uri utile privind Windows Phone 8.1.
Potrivit Microsoft, utilizatorii Windows Phone ar trebui să instaleze aceste update-uri8.10.12359.845, 8.10.12382.878, 8.10.12393.890, sau 8.10.12397.895. În funcție de telefonul folosit, țară și furnizor de telefonie mobilă, Windows Phone 8.1 va avea una dintre aceste versiuni.

Microsoft arată că noua versiune include Cortana, lansată inițial pentru Statele Unite. Anterior, au existat și unele informații neoficiale, potrivit cărora Cortana ar ajunge destul de curând în Marea Britanie și în China. Utilizatorii interesați de testarea Cortana pot folosi acest ghid de configurare, pentru a activa funcționalitatea pe telefoanele proprii, chiar și din România.

Totodată, am publicat aici o recapitulare a caracteristicilor noi din Windows Phone 8.1, care vă va ajuta să descoperiți mai ușor noile caracteristici după instalarea update-ului oficial.

Chiar dacă nu știm data lansării, publicarea acestor informații pe pagina istoricului actualizărilor este un semn că aceasta nu poate fi prea departe. Dacă nu mai aveți răbdare, pregătiți-vă telefonul pentru instalare. În acest sens va trebui să vă asigurați că aveți 1,5 GB spațiu liber. La momentul instalării, verificați să aveți bateria încărcată complet și fiți pregătiți să vă lipsiți de telefon pentru aproximativ o oră, cât durează instalarea și configurarea.
Urmăriți articolele Windows Phone de pe Windows fără limite pentru a fi la curent cu noua versiune și cu lansarea acesteia.

Back To Top
Search