Da, vestea cea bună a sosit ! Microsoft a lansat o parte (zic eu importantă) a serviciilor sale web din Wave 4. De ce e importantă ? Pentru că Office Web Apps funcționează ! 
Ai citit bine ! Ai în contul tău Windows Live secțiunea Office, așa cum se vede în aceste screenshot-uri de mai jos. Avem acum posibilitatea de a încărca fișiere Office, de a crea foldere (care sunt stocate pe SkyDrive) și documente Office noi. Asta înseamnă că putem crea documente Word, Excel, PowerPoint și carnete OneNote, care pot fi editate apoi de oriunde folosind un browser, sau descărcate pe PC-ul propriu și editate în suita Office 2010.
Trebuie să menționez că există un foarte bun control asupra accesului la documente, ceea ce nu e nimic nou pentru SkyDrive, dar este foarte folositor pentru partajarea și gestionarea online a fișierelor. A se remarca localizarea destul de bună (un pic trasă de păr în cazul textului din caseta de căutare, unde aș fi scris ”Căutare documente și informații”, dar asta este viața, ce să-i faci…)

Back To Top
Search