Microsoft a anunțat disponibilitatea serviciului Skype în Outlook.com la nivel global. Anunțul a fost făcut după ce timp de aproape un an (din aprilie 2013) utilizatorii de pe anumite piețe, printre care Statele Unite, Marea Britanie și Germania au testat versiunea beta.

De acum orice utilizator Outlook.com, din orice țară are acces la serviciul Skype direct din inboxul personal Outlook.com și poate trece de la comunicarea prin email la aceea prin Skype. Pentru aceasta este nevoie de un plugin gratuit care trebuie instalat în browser, apoi trebuie conectat contul Skype și veți putea conversa cu prietenii sau îi veți putea apela cu video HD direct din browser, fără a ieși din tabul cu inboxul personal Outlook.com. Pluginul este disponibil și pentru Safari, pentru ca prietenii care folosesc Mac-uri să poată fi contactați și ei.

Odată cu lansarea globală a mai fost rezolvată o problemă importantă, sau cel puțin așa susține Microsoft. Este vorba despre lipsa de sincronizare în cazul unui apel. Înainte, dacă aveam Skype deschis în browser, pe telefon și pe un alt device și răspundeam la un apel audio sau video, soneria continua să sune în browser, chiar dacă utilizatorul răspundea din altă parte.

Back To Top
Search