Apeluri Skype Via Cortana

Pentru foarte multă vreme, aplicația Skype a suferit de lipsa unor caracteristici care erau disponibile pe iOS sau pe Android, dar nu și pe Windows Phone.  Acum balanța se schimbă, pentru că Skype pentru Windows Phone este integrat cu Cortana, ceea ce nu există pe celelalte sisteme de operare mobile.

Blogul Skype Garage oferă detalii despre noua versiune, 2.19, care lasă să se întrezărească lansarea publică iminentă a  Windows Phone 8.1. După acest update apelurile video sau audio prin Skype pot fi lansate cu ajutorul asistentei virtuale Cortana. Comanda folosită în demo-ul Microsoft a fost: “Skype get Lara Kingwell on the screen”, și se poate vedea și un alt exemplu privind inițierea unui apel folosind asistenta virtuală în clipul de mai jos.
A doua caracteristică adăugată este suportul pentru Action Center (Centrul de activități), ceea ce înseamnă că notificările din chat și cele privind apelurile apar în această listă. Totodată este posibil ca notificările Skype deja afișate pe alt dispozitiv să nu mai apară și pe telefon.

Versiunea 2.19 mai aduce câteva schimbări pentru Windows Phone 8.0 în ce privește conversațiile. Un număr foarte mare de limbi este suportat acum în aplicație, totalul crescănd spectaculos, de la 19 la 51.  Tot acum a fost introdusă posibilitatea editării ultimului mesaj trimis în chat.
Adițional, Microsoft susține că aplicația este mult mai rapidă atunci când se revine în ea prin multitasking și că notificările sunt și ele îmunătățite.
Integrare Cortana – Skype via Reminder (adu-mi aminte) Vă reamintesc că pe Windows Phone 8.1 Cortana interacționa deja cu Skype prin funcția reminders (adu-mi aminte). Astfel, se poate stabili un reminder care este afișat la inițierea apelului către o anumită persoană, ca în imaginea de mai sus.
Cea mai nouă versiune Skype se poate obține folosind codul QR sau butonul de mai jos.

Descarcă Skype pentru Windows Phone 8.x din Store

Skype pentru Windows Phone 8 și pentru Windows Phone 8.1

Back To Top
Search